vrijdag 1 april 2011

Piep zei de Muis / Mommyonlinebeurs 2 & 3 April

Piep zei de Muis / Mommyonlinebeurs 2 & 3 April
Mommyonlinebeurs.nl op zaterdag 2 en zondag 3 april

Online shoppen, thuis op de bank of zelfs in bed met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij.

Twintig webshops presenteren zich op de Mommyonlinebeurs op zaterdag 2 en zondag 3 april en hebben allen leuke acties bedacht. Vanaf zaterdag 9 uur kun je op www.mommyonlinebeurs.nl alle acties vinden en vervolgens met aantrekkelijke korting gaan shoppen. Op de 'beurszalen' vind je alle deelnemers die je vervolgens doorlinkt naar de webshops.

Wij maken het shoppen nog leuker. Want naast shoppen met aantrekkelijke korting maak je tevens met jouw aankoop kans op leuke producten. Iedere deelnemer heeft een product ter beschikking gesteld, deze wordt onder alle shoppers die een aankoop gedaan hebben verloot. Hier hoef je, naast je aankoop bij één of meerdere deelnemende webshops, helemaal niets extra's voor te doen.

Mommyonline.nl vecht samen met Kika tegen kinderkanker. Help jij ons ook een handje?

Naast shoppen kun je op de Mommyonlinebeurs.nl ook een goed doel steunen. Er vindt namelijk een veiling plaats waarvan de volledige opbrengst naar Kika gaat. Door mee te doen aan de ‘Mommy Veiling’ koop je iets leuks voor jezelf of voor jouw (klein)kind(eren) en tegelijkertijd steun je een goed doel, mooier wordt het niet!

Piep zei de Muis doet ook mee aan de online beurs van mommyonlinebeurs.nl

Ook wij hebben een leuke actie, namelijk 10% korting op het hele assortiment!!!

Dus kom ook gezellig shoppen en profiteer van deze actie die uitsluitend geldig is op zaterdag 2 en zondag 3 april met vermelding van de actiecode welke vanaf zaterdag 9uur op www.mommyonlinebeurs.nl te vinden is.

Hopelijk tot ziens op de online beurs van www.mommyonlinebeurs.nl

Alvast heel veel shop-plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten