maandag 31 januari 2011

Nieuwe producten: de luierzak en het billendoekjes hoesje!!

Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe producten in het assortiment van Piep zei de Muis. De luierzak en een hoesje voor en klein pakje billendoekjes of toetenpoetsers. Ze zijn ook verkrijgbaar als een leuk set voor een voordelige prijs. Kijk op onze website voor meer informatie: www.piepzeidemuis.com.

zondag 30 januari 2011

Leuke nieuwe lijn slabbetjes met lange mouwen

Piep zei de Muis lanceert vandaag een nieuwe lijn slabbetjes met lange mouwen! Verkrijgbaar in drie leuke kleuren, leuk voor jongen en meisje. De slabbetjes zijn gemaakt van dikke katoen, heerlijk soepel en goed absorberend. Deze slabbetjes zijn alleen verkrijgbaar in de kleine maat tot 1 jaar. Zoek je een grote slab met lange mouwen? Klik dan hier.
Voor meer informatie en andere bijzondere slabbetjes en kraamkado's klik hier

 Deel je mening met ons. Wat vind je van de slabbetjes met lange mouwen? En welke eisen stel jij aan een slabbetje (met lange mouwen). Piep zei de Muis hoort graag je mening!!!

maandag 24 januari 2011

Gehaakte Baby Poncho showen

Mijn dochter showt haar prachtige gehaakte poncho. Erg handig als extraatje over de trui bij koud weer of in de lente over een t-shirt met lange mouwen. Ook handig op vakantie voor als het 's avonds frisser wordt. De poncho zit niet in weg bij het lopen of kruipen en hij kan gewoon onder de jas omdat de zijkanten niet te lang zijn, kortom hij is erg comfortabel. Bovendien kan de poncho verschillende maten mee dus je dochtertje kan er lang mee doen.

Ze zijn nu in de aanbieding!!! Ik heb er nog maar een paar over dus bestel snel: Klik hier

donderdag 20 januari 2011

Kraamkadoset slabbetjes met voorletter

Een prachtige, handgemaakte kraamkadoset van 2 slabbetjes. Een rechthoekig of rond slabbetje en een slabbetje met lange mouwen (Maat tot 1 jaar) in dezelfde leuke stof. Verkrijgbaar in leuke designs voor jongen of meisje.
Een persoonlijk en bijzonder kraamkado of babykado, bovendien zeer voordelig geprijsd.
Klik hier voor meer informatie
Slechts 1 set gemaakt van deze, dus bestel hem snel!!




dinsdag 18 januari 2011

Slabbetjes lange mouwen NU OOK GROTE MAAT!!!

Het zo handige slabbetje met lange mouwen is nu ook verkrijgbaar in een grote maat voor peuters van 1 tot 3 jaar. De lange mouwen met elastiek beschermen de mouwen van de kleding. Het slabbetje is gemaakt van dikke absorberende katoen en is gemakkelijk te wassen.
Deze slabbetjes zijn absoluut onmisbaar als je kleintje eenmaal zelf gaat eten. De kleding gaat zo langer mee en blijft mooier. Heb jij al slabbetjes met lange mouwen? Ook leuk om te geven als babykado of kraamkado, de slabbetjes kunnen geleverd worden met voorletter van de kleine knoeier!!
Ze zijn verkrijgbaar in leuke designs voor jongen en meisje.

Klik hier om uw slabbetje met lange mouwen te kopen!!


Origineel kraamkado, knuffeldoekje met naam baby!

Een handig knuffeldoekje met koord, rammelaar en naam. Het doekje kan bevestigd worden aan bv de wandelwagen of speen. Maar kan ook als afleiding gebruikt worden door hem aan de winkelwagen te bevestigen. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties met verschillende applicaties. Vergeet niet de naam van de kleine door te geven bij uw bestelling.
Klik hier voor meer informatie



zondag 9 januari 2011

Winter uitverkoop!!

De uitverkoop is begonnen bij Piep zei de Muis! Alle winterartikelen zijn afgeprijsd; de schattige baby poncho, gehaakte mutsen en sjaals. Ook een aantal slabbetjes van het afgelopen seizoen moeten weg, we hebben inmiddels weer veel nieuwe modellen.
Kom snel kijken want er zijn er nog maar een aantal over en OP=OP!
Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedingen.
Baby Poncho Grijs Blauw

Baby Ponchos verkrijgbaar in leuke kleuren!

Sjaals in verschillende motieven

Baby muts en sjaal nu extra voordelig!

donderdag 6 januari 2011

Ronde slabbetjes met voorletter

Piep zei de Muis heeft nu ook ronde slabbetjes met voorletter van baby.
Deze handgemaakte, ronde slabbetjes zijn erg schattig. Ideaal voor de jongere baby, een handig klein formaat en door de striktouwtjes sluit de slab altijd goed aan in de nek.
Ze zijn ook verkrijgbaar als leuke kadoset in combinatie met een grote slab of een slab met lange mouwen in dezelfde leuke stof! Een origineel en persoonlijk kraamkado. Kijk op onze website voor alle nieuwe modellen: www.piepzeidemuis.com